Ubicació: 

Una de les competicions internacionals més importants i prestigioses que se celebren anualment al Principat d’Andorra és el Trofeu Borrufa, una competició d’esquí alpí per a esportistes d’onze a catorze anys que es fa durant el mes de gener.

Per més informació: www.borrufa.ad

Una altra de les proves d’aquesta disciplina d’esquí més prestigioses del món és el Dorado Freeride. Té lloc cada any durant el mes de febrer al sector d’Arcalís i hi participen els millors especialistes del moment.

D’altra banda, a mitjan juliol s’organitza l’Ultratrail d’Andorra, una competició amb diferents circuits per nivells que va néixer amb la idea de poder gaudir del Principat des dels seus cims més alts i de recórrer tot un país d’una vegada. Amb l’Ultratrail, però, també es pretén difondre dos valors essencials. L’ecoresponsabilitat, que es manifesta, d’una banda, utilitzant material reutilitzable i reciclable i marcatge biodegradable i, de l’altra, fent la recollida selectiva i una neteja acurada del recorregut un cop finalitzada la cursa. I la responsabilitat social, ja que la cursa és oberta a tothom, incloses les persones amb alguna discapacitat, que tenen l’opció de fer un recorregut adaptat de 10 km que rep el nom de Solidari Trail.

Per a més informació: www.andorraultratrail.com

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.