Ubicació: 

Aquesta Festa , Major, el nostre Seu Rock complirà el seu 28è aniversari, des d´aquell llunyà estiu del 82, fins avui. L´estrany és que ho farà d´una manera silenciosa, tot i els cops de bombo, guitarres distorsionades i l´agulla dels decibels pujant al màxim.

28 anys, molt més temps que la fira del formatge, el mercat medieval o la fira de primavera.

Un Seu Rock en el que hi han participat centenars de joves de la Seu durant les tres últimes dècades i que ja forma part de la cultura i la història popular del poble.

Crec que un esdeveniment com aquest es podria potenciar més, ampliant-lo als grups de la comarca i potser també amb algun grup estrella que dins del seu tour europeu i amb no massa pressupost , pogués tocar a l´hora punta per tal d´omplir al màxim i ser el reclam de la nit per la gent de fora.

Vendre samarretes, encenedors, pósters del Seu Rock, atreure gent de tot arreu, fent que cada any es donéssin cita, el divendres de la nostra Festa Major aquí a la Seu. No només serviria per donar a conèixer el nostre poble pel que fa al rock sinó per tots els altres atractius turístics que ofereix.

Una bona idea podria ser, fins i tot, enregistrar un disc, amb un recull de fotos, vídeos i cançons del Seu Rock d´aquests qüasi 30 anys. El material per fer-ho es podria aconseguir a Ràdio Seu i de tota la gent que en guardem a nivell particular. Un disc que es podria baixar d´un podcast o distribuir de forma gratuïta. La promoció és important, als diaris, ràdios...

Potser així,  ,de mica en mica aconseguiríem convertir-lo en un festival prou important, com tants altres que es fan arreu de la geografia de tot l´estat. Un esdeveniment més que marcaria una altra data important en el calendari cultural de l´any. Mireu sinó la Fira del Teatre de Tàrrega que va començar com una trobada de joves aficionats i només cal veure en què s’ha convertit.  ,

M´agrada que a la Festa Major hi hagi tot tipus de varietats musicals, per a tots el gustos i edats, però vull recordar, que el rock and roll és una música tocada amb guitarres, baix i bateria, i que parteix de la base del blues, i que no tot és rock´n rold.

Us convido a dir la vostra, a la nostra web, i com deia l´any passat, cervesa en mà ens veiem per allà!

 ,

26/09/2011

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí