Temàtica: 
Ubicació: 

Davant mateix de l’estació d’esquí tenim una d’aquells joies poc conegudes, però molt concorregudes. Un zoològic a  l’aire lliure d’animals autòctons en estat semi salvatge, que ens ajudarà molt a grans i petits a veure l’hàbitat i comportament de fins a dotze espècies d’animals,  en un recorregut preciós  per les muntanyes del Capcir dins del bosc del Pla del Mir.

Hi podrem veure: Cérvols, senglars, muflons, cabres salvatges, isards, marmotes, llops, cervatons, bisons, rens, daines i óssos, en un entretingut recorregut de tres quilòmetres i mig entre boscos d’avets, prats i rierols.

És un espai d’unes  37 hectàrees  situat a 1.800m, al mig de la muntanya, els animals disposen d’un ampli espai amb zones de lleure, de descans i d’alimentació, protegides dels visitants mitjançant un sistema de tanques i portes de seguretat.

Uns plafons ens mostren les  característiques de cada espècie, com petjades, pelatge, alimentació, etc.. i també la flora característica de la zona amb uns cartells amb fitxes i explicacions de les plantes, arbres i arbusts que anem trobant.

Es poden fer dues rutes, la ruta llarga (la de tres quilòmetres i mig)  està senyalitzada amb marques grogues. I també es pot fer un itinerari més curt, d’un quilòmetre i mig, marcat amb senyals vermells.

El parc també disposa de cinc zones de pícnic, amb taules i bancs, on podem descansar una estona i menjar

http://parc-animalier.faune-pyreneenne.fr/index.php?page=parc_inici&langue=ca


 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí