El Parc dels animals dels Angles

Dimarts, 4 desembre, 2018
Ubicació: 
Temàtica: 
Font: 
Els Parc del Animals del Angles
Text publicat per: 
El Camí

Davant mateix de l’estació d’esquí tenim una d’aquells joies poc conegudes, però molt concorregudes. Un zoològic a  l’aire lliure d’animals autòctons en estat semi salvatge, que ens ajudarà molt a grans i petits a veure l’hàbitat i comportament de fins a dotze espècies d’animals,  en un recorregut preciós  per les muntanyes del Capcir dins del bosc del Pla del Mir.

Hi podrem veure: Cérvols, senglars, muflons, cabres salvatges, isards, marmotes, llops, cervatons, bisons, rens, daines i óssos, en un entretingut recorregut de tres quilòmetres i mig entre boscos d’avets, prats i rierols.

És un espai d’unes  37 hectàrees  situat a 1.800m, al mig de la muntanya, els animals disposen d’un ampli espai amb zones de lleure, de descans i d’alimentació, protegides dels visitants mitjançant un sistema de tanques i portes de seguretat.

Uns plafons ens mostren les  característiques de cada espècie, com petjades, pelatge, alimentació, etc.. i també la flora característica de la zona amb uns cartells amb fitxes i explicacions de les plantes, arbres i arbusts que anem trobant.

Es poden fer dues rutes, la ruta llarga (la de tres quilòmetres i mig)  està senyalitzada amb marques grogues. I també es pot fer un itinerari més curt, d’un quilòmetre i mig, marcat amb senyals vermells.

El parc també disposa de cinc zones de pícnic, amb taules i bancs, on podem descansar una estona i menjar

http://parc-animalier.faune-pyreneenne.fr/index.php?page=parc_inici&langue=ca