Temàtica: 
Ubicació: 

Seguint la carretera camí amunt, una vegada s’ha deixat el nucli urbà de la Vajol en direcció a Maçanet, es troba el mirador, amb una font anomenada de sant Silvestre, taules i bancs de repòs i sobre una roca les figures del pastor i la sirena com a símbol de l’Empordà.

 ,

Des d’aquí, el paisatge és magnífic. Durant el dia, principalment si és clar, mirant cap al mar s’albira un ampli i extraordinari panorama, dominant-se pràcticament tota la configuració orogràfica de la plana empordanesa, fins el cap de Creus, i per la part del mar Mediterrani la vista arriba fins a la ratlla de l’infinit, es veu fins i tot, el Montgrí, al Baix Empordà.

 ,

Quan és de nit, es veu la llum del far de Sant Sebastià, del municipi de Palafrugell, i el resplendor que produeixen els enllumenats dels pobles, les ciutats, les autopistes i les cases de camp. Mirant també cap enlaire, s’obre una gran finestra a l’univers.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí