Ubicació: 

Rep el nom oficial de plaça dels Sants Joans per bé que popularment és coneguda com plaça del Campanar, per motius obvis, com s’hi pot comprovar. Al segle XVI era coneguda per plaça Major, degut a la categoria i funció dels edificis que albergava, entre els quals podem destacar:

El campanar: Als peus de l’església s’enlaira la torre-campanar, composta de tres cossos i remat. Obra barroca del 1694 amb elements que perviuen del gòtic, cas dels arcs apuntats que formen el cos de les campanes, i detalls ornamentals renaixentistes, cas de les boles i pinacles.

No menys coneguda és la inscripció que figura a les seues parets i que en llatí ve a dir Pax et unió me fecerunt. La pau i la unió em va fer.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.