La Companyia és Grata, va néixer l’any 1997, per iniciativa d’un grup de 6 amics entusiasmats pel teatre. En aquell moment estàvem participant en l’espectacle de “Els Pastorets”, en el qual hi hem anat col.laborant durant molts anys.

Sorgeix la idea de crear un grup de teatre, portats per la curiositat i el desig de poder escollir i variar de directors, així com de poder conèixer i descobrir com es duïa a terme una obra de teatre, des del seu inici, passant per la producció i fins a realitzar l’obra de teatre davant d’un públic.

Ha estat, i és, tota una experiència, sobretot al principi ja que el desconeixement va fer que haguéssim d’aprendre a marxes forçades molts aspectes inimaginables per nosaltres fins al moment.

A dia d’avui, estem orgullosos de formar part de la companyia de teatre amateur amb més anys de funcionament d’Andorra.

Ha estat molta i molta la gent que ha fet que això fos possible, hem fet muntatges de 4 actors i de 20!

Hem tocat gairebé tots els gèneres teatrals existents: comèdies, com “Quina Vida” de Howard Korder, “Tàlem” de Sergi Belbel, “Déu un Drama” de Woody Allen, clàssics com “La importància de ser Frank” d’Oscar Wilde, “Arsènic i puntes de coixí” de Joseph Kesselring i “La disputa” de Marivaux, musicals com “Company” d’Stephen Sondheim, “Germans de Sang” i “A Chorus line” de James Kirkwood i Nicholas Dante, vodevils com “El Titot” de Georges Feydeau i hem tingut fins hi tot l’oportunitat de fer un curtmetratge “A.M.”, tot això dirigits per directors professionals com Roger Pera, Joan Anton Rechi, Txell Roda, Jorge Picó i Jaume Mallofré.

Amb els diferents muntatges, hem participat en concursos de teatre amateur, hem anat a la fira del teatre de Tàrrega, hem participat a la mostra de curtmetratges de Girona, així com al “firó de teatre de Manacor”, recollint de tots aquests llocs el reconeixement i satisfacció d’un treball ben fet.

Així que, després de dedicar-hi més hores gairebé que a la família, de dormir poques hores, d’anar mal menjats i mal dormits en els mesos de preparació de les obres, continuem il.lusionats per aquesta companyia i aquest projecte, desitjant que la màgia que desprèn el teatre i el grup de persones que participa en cada obra, continuï impregnada en nosaltres i poder seguir transmetent-ho al públic.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí