Ubicació: 

El Club Cadí canoë-kayak, de la Seu d'Urgell va ser fundat el 1964 per ,Francesc Moles Pal, Manel Vernet, Manel Duat, Juanito Gómez, Carles Nart, Josep Castellarnau i Fermí Vidal.

La primera participació en competició internacional del Club va ser al Rally del Noguera al 1965, i al 1972 va ser l'organitzador de la I Setmana Internacional de Canoe-Kayak.

Gràcies a ,la inclusió de l’Eslàlom en els JJOO de 1992, emparat amb el precedent de 1972 (Augsburg en els JJOO de Munich), es construeix el Parc del Segre, aquesta instal·lació va comportar la nova seu del club, ja que fins aleshores estava ubicada a Arfa, on actualment s'ha habilitat un nou camp d’eslàlom.

 ,

Desprès de l'organització dels Jocs Olímpic el Club ha participat en l’organització de proves internacionals, destacant els Campionats del Món de 1999 i del 2009.

 ,Cal destacà la participació d'esportistes del club als Jocs Olímpics: ,Barcelona 1992: Pere Guerrero i Marc Vicente, Sydney 2000: Marc Vicente i Carles Juanmartí, Atenes 2004: Carles Juanmartí, Pequín 2008: Guillermo Diez-Canedo i Montse Garcia.

 ,Altres resultats internacionals que cal mencionar , són: ,

- Mundial 2009: Carles Juanmartí 3r individual i patrulles, Guillermo Diez-Canedo i Jordi Domenjó, 3rs en patrulles.

- Mundial 2010: Jordi Domenjó: 3r.

- Campionat d'Europa Sub-23 2011: Núria Vilarrubla: 2a.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí