Mercat setmanal: cada dimecres, a la Plaça Major

5 de gener, Cavalcada de Reis: desfilada de carrosses amb els Reis d'Orient, els pajes i un betlem vivent.

16 de gener, Revetlla de Sant Antoni: foguerons a diferents indrets del poble organitzats per particulars i associacions, destacant el de la plaça Major.

17 de gener, Sant Antoni:  beneïdes de bestiar i carrosses. 

Sa Rua. Balls de disfresses i passacarrers amb fi de festa a la plaça Major.

1 de març, dia de les Illes Balears: celebració de l'aniversari de l'aprovació de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

Festes de Pasqua: interpretació del Davallament al parc Josep Maria Llompart el divendres Sant. Processó de dijous i divendres Sant. Processó de l'Encontre el dia de Pasqua.

Pujada a Bonany: el primer dimarts després de Pasqua la gent del poble puja al puig de Bonany.

Darrer diumenge d'abril, Mercat del Llibre: durant tota la setmana s'organitzen diversos actes al voltant del llibre i dels escriptors.

Darrera setmana de juliol. Festes de La Beata:  després del pregó de festes llegit per alguna persona destacada del poble, es celebren gran diversitat d'actes com ara ballades populars, jocs infantils, jocs populars, cinema a la fresca, teatre, tornejos esportius, concerts de música clàssica, passacarrers amb el dimoni, els caparrots i la banda de música, concert de rock, verbena i fi de festa amb castell de focs.

Primer cap de setmana de setembre, Festa i Fira del Meló:  concurs del meló més gros i concurs del meló de qualitat. Subhasta de porc negre mallorquí. Mostra d'animals i d'altres. Firó nocturn amb mostra d'artesania i productes locals. Activitats culturals, lúdiques, etc...

Tercer cap de setmana de setembre, Fira de Teatre Infantil i Juvenil: espectacles varis d'animació infantil de carrer i dins espais escènics tancats. Espectacles dirigits a programadors i públic infantil i juvenil. Obres de teatre, conferències, espectacles musicals, ... Atorgament del premi Guillem d'Efak de textos de teatre infantil i juvenil.

4 de desembre,  Santa Bàrbara. Missa en honor a la patrona. Tradicional bunyolada regada amb moscatell. Jornada festiva precedida i seguida d'un extens programa d'activitats i actes lúdics, culturals (exposicions, conferències, representacions teatrals, xerrades, projeccions de documentals, etc...), esportius i varis.

25 de desembre, dia de Nadal. La nit anterior, missa de matines amb el Cant de la Sibil-la.

26 de desembre, dia de la Mitjana Festa (Sant Esteve)

31 de desembre, nit de cap d'any. Comiat de l'any vell i rebuda del nou any a les escales de l'Església Parroquial.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí