Ubicació: 

El boom de la cervesa artesana a casa nostra té el seu embrió a mans d'agossarats emprenedors que van posar fil a l'agulla en recuperar la manera casolana de fer cerveses. Un d'aquests projectes precursors el trobem a Mediona, a la cerveseria Ales Agullons. 

Una de les cerveseries artesanes pioneres de Catalunya. El Carlos i la Montse van començar a elaborar cervesa l’any 2000, i a partir del 2008 van començar a fer-ne distribució.

Ubicada en una masia amb un entorn molt agradable, la cerveseria, ofereix l'oportunitat de saber com s’elabora aquesta beguda i alhora, de tastar-ne les varietats que s’hi elaboren.

A partir del 2006 va néixer la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona que organitzen cada any en col·laboració amb l'Ajuntament de Mediona. Cada any des d’aleshores, el segon dissabte de juny al nucli de Sant Joan de Mediona, s’hi apleguen cervesers d’arreu que ofereixen una gran varietat de cerveses artesanes. Els acompanyen parades de menjar, art, artesania i d’entreteniment i tot amenitzat amb música en directe. Tot un referent a casa nostra pels amants de la cervesa artesana.

A la terra del vi, la cervesa hi té un lloc privilegiat!

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí