Ubicació: 

Barri.tv, la televisió social i participativa estrena nova web i nous continguts, te convidam a visitar-la i conèixer els rodatges que s’han duit a terme a les barriades de la Soledat i Polígon de Llevant, a Ses Veles, Son Roca, S’Arenal, Manacor i la Fundació Pilar i Joan Miró.

Barri.tv és més que una televisió per internet, és un projecte experimental per incentivar la participació ciutadana recuperant l’esperit de les primeres televisions locals on els mateixos veïns aprenien a fer de càmeres, realitzadors, presentadors… Barri.tv és una associació que facilita la formació i els mitjans per aconseguir-ho.

En aquests dos anys hem treballat amb més de 20 entitats, als nostres tallers hi han participat més de 200 persones i esteim a punt d’arribar als 100 vídeos.

És la creació d’un nou canal de comunicació entre els veïns fomentant la cohesió del barri, alhora que permet obrir una nova via de debat i sensibilització respecte al lloc on vivim. Amb aquesta eina de dinamització i foment de la participació ciutadana els veïns tenen l’oportunitat d’accedir a l’aprenentatge de les noves tecnologies i del llenguatge audivisual.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí