Barri TV

Dimecres, 16 febrer, 2011
Ubicació: 
Font: 
Biel Salas i Mechi Mariani
Text publicat per: 
Barri TV

Barri.tv, la televisió social i participativa estrena nova web i nous continguts, te convidam a visitar-la i conèixer els rodatges que s’han duit a terme a les barriades de la Soledat i Polígon de Llevant, a Ses Veles, Son Roca, S’Arenal, Manacor i la Fundació Pilar i Joan Miró.

Barri.tv és més que una televisió per internet, és un projecte experimental per incentivar la participació ciutadana recuperant l’esperit de les primeres televisions locals on els mateixos veïns aprenien a fer de càmeres, realitzadors, presentadors… Barri.tv és una associació que facilita la formació i els mitjans per aconseguir-ho.

En aquests dos anys hem treballat amb més de 20 entitats, als nostres tallers hi han participat més de 200 persones i esteim a punt d’arribar als 100 vídeos.

És la creació d’un nou canal de comunicació entre els veïns fomentant la cohesió del barri, alhora que permet obrir una nova via de debat i sensibilització respecte al lloc on vivim. Amb aquesta eina de dinamització i foment de la participació ciutadana els veïns tenen l’oportunitat d’accedir a l’aprenentatge de les noves tecnologies i del llenguatge audivisual.