Dissabte, 14 novembre, 2020 a Divendres, 22 gener, 2021

El passat dia 4 de maig a la població del Palmar (l'Horta), després d'una caminada molt especial tot travessant l'Albufera de València en barca, vam fer l'acta fundacional de la nova associació Civica el Camí al País Valencià. 

 Vam dinar al restaurant les Eres i després de degustar les delícies de la zona, com la paella o l'allipebre, vam passar a dur a terme l'ordre del dia previst.  Érem 83 persones que omplíem tota una sala del restaurant. Primer vam dir unes paraules sobre l'essència d'El Camí, la importància d'aquell moment, i la finalitat per la qual  ens havíem trobat en aquell lloc i aquella hora.

 Ens aplegàvem per donar el vistiplau a la constitució  de l'associació Civica El Camí al País Valencià. Vam debatre els estatuts proposats i els vam aprovar, i vam elegir el consell provisional de l'associació. Després vam passar a signar l'acta fundacional els 38 socis i socies fundadores del grup pormotor, que a part de la seua importància per la quantitat de gent que la integràvem, era de vital importància la representació que suposava de la major part de comarques del País Valencià, tant pel que fa al grup promotor com al Consell.

 En finalitzar les signatures vam repartir un detall en agraïment a les persones del grup promotor, un mapa d'El Camí al País Valencià amb l'itinerari en blanc perquè la gent puguera anar pintant el seu Camí.

 

Esteu aquí