El CamiJove ha arribat a l'Escola Diocesana de Navàs.

El dia 5 d'abril vam fer una sessió explicativa del projecte als alumnes de 1er d'ESO en la seva assignatura optativa de "Fem Camí". La sessió es va centrar sobretot en la metodologia i importància de la senyalització d'El Camí, ja que el dia 7 vam fer una caminada per marcar l'etapa entre Sallent i Avinyó.

Aquesta primera caminada ha permès posar les marques d'aquesta etapa dins el teme municipal de Sallent, però ja està prevista una nova caminada de professors per complementar i finalitzar l'etapa fins al poble d'Avinyó.

Moltes gràcies a tots per la col·laboració.

Si sou una escola o una entitat d’educació en el lleure que us pot interessar participar en el Camí, visiteu l'apartat Camijove.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí