Trens

L’estació del tren d’alta velocitat està a 20 km, amb trens cada hora en direcció a Barcelona (30’)  o Madrid (2h 45’). També té un baixador per a la línia de tren convencional que cada 30 minuts l’uneix amb el centre de Barcelona en menys d’una hora; amb Tarragona, en cinc minuts, i amb Port Aventura i Salou, en 30 minuts.

Autobusos

Hi ha línies regulars amb Barcelona, Lleida i Saragossa. Bus urbà de Tarragona, línia 9. Parada Aiguamolls del Gaià (d’Altafulla fins al circ romà i les muralles de l’Imperial Tàrraco). Línia d’autobusos El Penedès (línia El Vendrell- Tarragona) amb Tarragona-Salou-Port Aventura i El Vendrell.

Enllaços d'interès

">

Galería de Fotos

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí