Divendres, 3 juny, 2022 a Diumenge, 5 juny, 2022

A través de la meditació, la natura, passejades i altres dinàmiques, el silenci interior ens permetrà transitar les quatre estacions des de l'alliberament d'aferraments i limitacions fins la realització del respectiu propòsit vital que regala l'estat interior de plenitud individual, col·lectiva i universal.

Aquest camí interior a la plenitud parteix de la saviesa ancestral de les diferents tradicions. Sense partir de cap dogma, ni doctrina ni religió, des de la vivència personal, farem un tast d'aquest viatge fascinant que uneix la crida espiritual de cadascú amb el servei i l'acció compromesa en el món.

Aquest retir se centrarà en la fase de la primavera i de l'estiu, que representa el florir dels dons i de la vocació de cadascú des de la consciència d'unitat i la realització personal.

Inscripció: 185 € (pensió completa i activitats, tot inclòs)

Imparteix: Lluís Planas, promotor de processos i tallers de democràcia participativa, de diàleg i consens per adults i infants, de pensament global, de noviolència i d’interioritat enfocada a la plenitud individual i col·lectiva. De formació enginyer i consultor mediambiental, es va formar amb Lluís Maria Xirinacs, de qui fou col·laborador. Ha impulsat iniciatives com el Camí (www.elcami.cat), la Fundació Vidabona-mas El Negre, el Camí de Vidabona, Núria i Montgrony, la Marxa Som o Som Poble i Decidim (www.sompobleidecidim.cat).

https://lluisplanash.blogspot.com/
@LluisPlanasH
lluisplanas@pas.cat