Ara el nostre viatge per les vivències d'el Camí  ens porta a la caminada que vam fer de Tàrbena a Bolulla a la Marina Baixa, al País Valencià.

En aquesta caminada descobrirem la bellesa dels paisatges del riu Bolulla i de la font de la Renyinyosa. També coneixerem  la història de Tàrbena i la seua repoblació mallorquina de la qual conseven el parlar salat.

Al bloc Ensumant la terra podreu descobrir moltes de les comarques dels Països Catalans, i els paisatges, les vivències, i els relats dels guies que ens van acompanyant. A l'enllaç trobareu algunes fotos i la crònica de la caminada amb la informació que ens van donar els guies sobre els pobles.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí