El Camí ens deixa petjada a la nostra vida;  les cròniques, les fotos , les vivències, les explicacions, els records, els paisatges, les persones de cada poble,  van farcint el nostre bagatge del conèixement dels Països Catalans.

Al blog Ensumant la terra teniu organitzat per comarques moltes de les cròniques del Camí. Ací us presentem una crònica dels primers passos del Camí. Hui viatjarem a l'illa d'Eivissa, i recordarem un dia d'aquell meravellós viatge.

És la caminada que vam fer l'estiu del 2005, en la qual vam recórrer les illes  Pitïuses, la   Marina Alta i la Marina Baixa durant dotze dies. En aquest cas és  el segon dia d'etapa, en el qual  vam anar de Santa Eulària des Riu  al port de Sant Miquel. Tot i que des que el vam fer a l'estiu de 2005 a ara  l'itinerari ha canviat, tot i això són quasi quinze anys de Camí.

 A l'enllaç de la crònica del blog Ensumant la terra trobareu les aventures d'aquesta ètapa.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí