Esteu aquí

 

 

Ací us presentem la crònica d'una caminada preciosa que vam fer la tardor  de l'any 2018 pel Baix Ebre on   vam descobrir un tros del brancal del Delta de L'Ebre. 

Vam gaudir de les explicacions de Josep i el seu pare sobre el front de l'Ebre a la Guerra Civil, concretament a Deltebre.  Vam descobrir els paisatges del delta amb els arrossars durant l'època de la sega, vam caminar fins a la desembocadura i vam tornar amb el vaixell. Vam gaudir de les explicacions del guia que ens va parlar de l'indret.

Al bloc Ensumant la Terra trobareu   la crònica de la caminada.  Al menú de la dreta del  bloc podreu trobar també altres comarques  per on hem fet caminades.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.