El Camí a l'Alt Urgell, al Pallars Sobirà i a la Ribagorça

Enllaços i Descàrregues
Senyalització i Avisos
Observacions sobre la senyalització: 

No hi ha senyalització.

Informació del Tram
Marca: 
Troncal

Distància total: 
200.00km
Estat del tram: 
Trams practicables amb GPS o sobre mapa (no marcats)
Descripció general del tram: 

Recorregut que uneix la Seu d'Urgell amb Pont de Suert i Benavarre, unint tres comarques del Pirineu. Des de La Seu d'Urgell fins a Llavorsí seguirem el camí de l'últim càtar,  Guillem Belibasta, pujant  per Castellbò, on Belibasta va ser empresonat, després per Turbiàs i  Sant Joan de l'Erm, Montenartró i des d'allà ens dirigirem cap a Llavorsí, on deixarem el Camí càtar per anar cap a Sant Romà de Tavèrnoles i Rialp. A partir d'aquí seguirem el Noguera Pallaresa per arribar fins a Sort i Gerri de la Sal, desviant-nos només una mica per visitar el petit poble de Malmercat. A continuació passarem per Montcortès i l'estany de Montcortès, Senterada, i altres petits nuclis, fins pujar al Coll de Creu de Perves. Per arribar a Pont de Suert deixarem enrere els nuclis de Massivert i Malpàs. Al entrar a la Ribagorça, passarem pels pobles d'Alins, Ballabriga, Calvera, Beranui, La Pobla de Roda, Queixigar, Castigaleu i Lasquarri, fins arribar a Benavarri.

Aquest tram queda unit amb el tram del Capcir, Andorra i Alt Urgell (per la Seu d'Urgell) i amb el de la Ribagorça, Pallars Jussà i Noguera (per Benavarri).

Es tracta d'un itinerari ja definit, però encara no està senyalitzat. Podreu trobar les traces als enllaços de més avall. (Font: wikiloc i Parc Natural de l'Alt Pirineu).

El Camí de l'últim càtar

Guia editada?: 
No
Grau de dificultat: 

Mitjà

Pertany al Gran Itinerari: 
Participa!

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.