L'Associació PAS - Amics d'El Camí reinicia arrenca la temporada 2020 amb caminades culturals i temàtiques arreu del territori. Una manera especial i interactiva descobir el patrimoni cultural i social i natural de tots els pobles de parla catalana, tot fent esport i amics :)

A través de la ruta de senderisme cultural El Camí, que uneix totes les comarques del territori, et podràs impregnar de la seva essència amb visites o tastos de producte local entre altres activitats, que et permetran connectar i conèixer el país de la mà de la seva gent. 

Consulteu les properes activitats per estar assebentats de les caminades que es van organitzant. També us podeu fer amics d'El Camí per rebre el nostre butlletí mensual amb les activitats i novetats i seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu escriure a elpas@elcami.org o trucar-nos al 93 844 45 53.

Salut i bon Camí!

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí