Ja està disponible la nova aplicació per a mòbils d'El Camí per a Android i també per a Iphone

 

Hi podeu cercar qualsevol dels trams d'El Camí arreu dels Països Catalans i també les rutes temàtiques per dificultat, durada, zona, etc.

L'app consta de geolocalitzador per anar seguint la ruta escollida. Cada tram o ruta té una fitxa tècnica descriptiva i la ruta sobre mapa, així com un enllaç a la Camipèdia per als municipis que tinguin entrades sobre temes locals.

Recordeu que s'aconsella descarregar-vos l'app i el tram que vulgueu seguir prèviament en llocs de cobertura. Per caminar, un cop descarregat, podeu posar el mòbil en mode avió la major part del dia per estalviar bateria, ja que el geolocalitzador funciona per satèl·lit i no li cal cobertura mòbil.

Una eina més perquè gaudiu del Camí pel vostre compte i descobriu passa a  passa la bellesa i tresors de totes les comarques i illes del Països Catalans!

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí