El temps hivernal no ens impedeix per sort en aquest clima nostre descobrir el país caminant. Hi ha territoris menys hostils que altres en aquesta època, i una bona opció és el Montsant. És per això que us oferim un parell de rutes temàtiques acabades de sortir del forn que també són aptes per a les èpoques d'hivern. AIxò sí, per situar-nos a una de les comarques menys poblades de Catalunya ens anirà bé comptar en aquesta ocasió amb transport privat. 

Es tracta de descobrir les terres del vi amb la ruta de cap de setmana "Entre les vinyes del Montsant", una ruta que ens durà de Porrera a Cornudella de Montsant, visitant pel camí Torroja, la Vilella Alta, Escaladei i La Morera de Montsant. Podem fer nit a Escaladei o a La Vilella Alta, segons preferim caminar més el primer dia o el segon. Una ruta plena de paisatges i descobertes interessants, i que té com a punt patrimonial central la Cartoixa d'Escaladei, testimoni d'un altre temps en què aquestes muntanyes van ser nucli de poder en una societat molt diferent de l'actual. L'hem anomenada Entre les vinyes del Montsant. L'altra ruta que us presentem és més assequible, la podem fer en un dia i ens durà de La Vilella Alta a La Morera de Montsant, començant més allunyats per acabar ben bé a l'ombra de la Serra Major. És El Camí dels Cartoixans. No us les perdeu!

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí