Ubicació: 

Una de les formacions més arrelades a les tradicions de la parròquia és el Grup Artístic d’Ordino. Inicialment el conjunt estava format pel Mestre Antoni Florit i un grup de joves de la parròquia aficionats a la música, més endavant van incorporar-hi el director de l’orfeó andorrà Josep Puig. Es van constituir com a associació l’any 2004 i actualment la formació instrumental consta de deu components. Seguint en el terreny musical, la Coral Casamanya va sorgir a partir de l’interès d’un grup d’ordinencs que participaven en la cantada de caramelles de formar-se en el cant coral. Josep Puig en va ser el fundador i encara continua impartint les classes. Des del 2004 col·laboren amb el Grup Artístic d’Ordino i participen en bona part de les celebracions litúrgiques i tradicionals de la parròquia, com ara la missa de Sant Pere del Serrat, la Festa de la Música, el Concert de Primavera i el Concert i el Poema de Nadal.

Per a més informació: www.grupartistic.galeon.com

D’altra banda cal esmentar el Grup Dansaire, creat el 2001 amb la voluntat de recuperar els balls tradicionals. El Comú d’Ordino en va ser l’instigador, va contactar amb Marta Bernet i un any després el projecte ja estava consolidat. A causa de la demanda d’antics ballarins de la parròquia, el 2007 es va crear el cos de dansa i el grup es va constituir en associació.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí