Ubicació: 

La vida cultural de la vila és dinamitzada per diverses entitats, com el Centre d’Estudis de la Vall d’Àger, que estan agrupades dins la Fundació Arnau Mir de Tost (1999), una fundació privada que treballa per recuperar i difondre la història i el patrimoni de la vall. L’Associació de Dones de la Vall d’Àger també té un paper actiu així com els Joves d’Àger que realitzen diverses activitats.
D’altra banda, el Club Esportiu Àger realitza moltes i variades activitats, participant activament en els actes que es realitzen al llarg de l’any al poble. Darrerament, estan en procés de creació d’un equip de Bitlles Catalanes, d’organitzar un torneig internacional de futbol sala i de posar en marxa un recorregut de tir amb arc. Aquesta entitat organitza també cada any un cros a nivell de la demarcació de Lleida que és classificatori per al Campionat de Catalunya. També cal mencionar el Campionat d’Espanya d’Ala Delta i Parapent, que es va celebrar a Àger per primer cop el 1981 i s’hi continua fent anualment. El 1984 s’hi va organitzar la Copa del Món de Vol Lliure.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí