Ubicació: 

El Museu del Càntir d'Argentona, fundat el 1975, es troba en un edifici ubicat en la plaça de l'església d'Argentona.

Els orígens d'aquest museu es relacionen amb la Festa del Càntir, que se celebra el 4 d'agost des del 1951 i en aquest dia es reuneix i conmemora un aplec per recordar a Sant Domènec, patró de les aigües, ja que va protegir Argentona d'una greu pesta al segle XVII.  

Aquest museu té una gran col·lecció de més de 4.000 atuells d'aigua, la gran majoria son càntirs de terrissa tradicionals, que mostren un gran recorregut de quasi tres mil anys d'història. 

A més de la col·lecció permanent, el museu té una planta dedicada a exposicions temàtiques sobre el món del càntir i una sala d'exposicions temporals d'artistes actuals.

Aquest museu es perfecte per conèixer i veure representada en art la bellesa d’aquest poble tan significatiu com Argentona

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí