Ubicació: 

 ,La Vajol conserva la Societat de Socors Mutus d’Obrers La Camèlia, posada sota l’advocació de Sant Martí. Va ser creada, a l’estil de les germandats o mútues que proliferaren en aquella època (els seus estatuts daten dels anys 1893/94), a redós, sobretot de la menestralia i dels obrers del suro, i que a La Vajol, endemés agrupava la pagesia i la mineria, de manera que va esdevenir una institució d’assistència mèdica, farmacèutica i social ben arrelada en el món rural.

Cal també destacar el paper que La Camèlia ha estat mantenint en el context sociocultural del municipi, sobretot per mitjà de la seva seu social, un edifici que construïren els mateixos socis, fora de l’horari de feina habitual.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí