Ubicació: 

Festa Major : 9 de juliol, Sant Zenon

La festa major d'Arenys compta amb múltiples activitats per a tots els públics i amb el tradicional castell de focs a la platja. Els sis gegants d'Arenys de Mar, en Tallaferro i la Flor d'Alba, en Roc i la Maria, l'Elm i la Carmeta, surten al carrer i fan gaudir grans i petits de la seva festa. 

Sant Roc: 16 d'agost

La festa de Sant Roc es caracteritza per la sortida dels macips, macipes i les captadores, que amb la seves almorratxes ruixen amb aigua de colònia a tothom. D'aquesta manera es recorda i manté el vot de vila que els avantpassats van fer al sant perquè els deslliurés de la pesta. Es tracta d'una festa molt especial i de les poques que es mantenen a Catalunya amb l'aigua com a protagonista.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.