Ubicació: 

PARC DE VALLPARADÍS DE TERRASSA

Com diu en el nom Vallparadís que ve de paradís, en aquesta lloc es on els primers pobladors troben l’aigua necessària per conreurar les seves fèrtils terres. En aquesta lloc des de fa un milió d’anys es trovaba diversos formes de vides i cultures com fòssils, els ibers, els romans, l’edat mitjana, i fins tot als nostres dies.

En la historia aquest lloc es va anant canvia de mica en mica fins que en el dia 9 de setembre de 1951 va ser declarat com un espai lliure com a Monument Historic Artistic part del Govern de L’estat. Els més de 395.000 m2 de la zona verda l’han convertit en uns dels parcs urbans més grans de Catalunya.
 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí