Ubicació: 

Des del 1998 i a petició de la Regidoria de Cultura, el Grup de Danses Portitxol de Xàbia ve organitzant l'Escola de “dolçaina i tabalet”.

 ,

D’aquesta iniciativa, l’any 2000 va sortir “LA COLLA PORTITXOL” que , participa en actes populars com els relacionats amb la “Cavalcada dels Reis”, “danses de la processó del Corpus”, “Processons”, “Focs de Sant Joan”, Carnestoltes i Soterrar de la Sardina, cercaviles i desfilades de Moros i Cristians a altres poblacions valencianes.

 ,

En l'actualitat acudeixen a l’escola al voltant de 50 alumnes que assisteixen setmanalment a les seues classes.

 ,

L’objectiu primordial és expandir i mantindre viva aquesta tradició i quels nostres instruments autòctons ens continuen representant i identificant allà on anem.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí