Ubicació: 

La Colla de Nanos de Xàbia participa en desfilades en les que executa les danses rituals pròpies de Nanos. Calvalcada Reis, festes de pobles de la comarca, Trobada d’escoles en valencià, intercanvis culturals amb altres grups, aplecs de colles de nans.

També han actuat a diversos festivals i trobades internacionals Pescara i Atessa en Italia, Poceirao i Palmela en Portugal, Moaña i Vigo en Galicia, Sariñena en Huesca, Sant Antoni de Portmany en Eivissa, El Masnou en Barcelona.

Els nostres personatges sempre van acompanyats de La Colla Portitxol, dolçainers i tabaleters de Xàbia. Interpreten danses pròpies d’aquest tipus de criatures. Visten amb indumentària tradicional valenciana. Estan elaborats en cartró pedra i mesuren uns 75 cm d’alçada. Foren creats allà per l’any 1995. Les parelles representades són Blancs, Turcs, Gitanos i Negres a més d’un capità que amb el seu cetre dona l’entrada als músics.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí