Can Rahull, espai cultural i juvenil a Santa Maria de Palautordera

Dijous, 5 agost, 2021
Font: 
Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, activitats PALAU
Text publicat per: 
PAS

A Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental, el jovent disposa d’un espai cultural i juvenil de proximitat que neix amb l’objectiu de dinamitzar l’acció cultural al municipi i esdevenir un símbol de referència en la vida local del poble.

Es tracta de Can Rahull, un equipament municipal que ofereix activitats culturals, tant siguin promogudes per les entitats com programades per l’Ajuntament.

Aquest espai ofereix una programació estable de cursos i tallers adreçats a totes les edats, i amb ofertes per a joves i adolescents.

Es programen tallers de salut i creixement personal, d'expressió, creativitat, i recursos formatius. Tot amb la finalitat de ser un agent col·laborador en el desenvolupament personal i en la cohesió social de la comunitat.

La masia de Can Rahull acull també les dependències de les àrees de Cultura i Joventut, magatzems, sales per reunions i espais de trobada per les diferents entitats del poble. També s'hi troba el Servei d’Informació Juvenil El Xiulet, un espai obert per a tots els joves, oferint assessories sobre diversos aspectes com poden ser l’ habitatge, la formació o activitats de lleure.
Entre altres serveis, ofereix connexió a internet gratuïta, informació, sales de treball, aules d’estudi, tramitació de carnets..

Si voleu tenir més informació d’ aquests dos centres i estar al dia de les activitats i propostes que hi fan, podeu accedir als enllaços.