Temàtica: 
Ubicació: 

Ruta del trencalòs
A Àger comença o acaba la ruta del trencalòs que va fins a Sant Esteve de la Sarga i d’aquí fins a Guàrdia, passant per Beniure, Alzina, Moror i l’Estorm. Voreja el pantà de Cellers o de Terradets, passa per Llimiana i finalitza a Vilanova de Meià. Des de Sant Esteve, en direcció oest, arriba fins a la Noguera Ribagorçana, passant per Alsamora.
Sender Local de Catalunya (SL-C 8)
Aquest itinerari surt d’Àger i puja fins a l’ermita de Pedra i arriba a la font de Gabrieló, enllaçant amb el GR 3. Aquesta ruta està assenyalada amb línies verdes i blanques.
Seguint el GR 3 fins a Castellnou de Montsec
Des d’Àger es pot agafar el GR 3, Sender Central de Catalunya (assenyalat amb una línia blanca i una de roja), que travessa la serralada del Montsec unint els pobles de Sant Esteve de la Sarga i Castellnou a través de l’estratègic coll d’Ares.
Seguint el GR1, fins a l’embassament de Camarasa
Per Àger passa el GR 1, Sender Transversal, que discorre pel vessant sud del Montsec d’Ares fins a l’embassament de Camarasa.
10 Rutes per la Vall d’Àger
S’han senyalitzat 10 rutes sortint d’Àger per conèixer els pobles de la vall així com el seu patrimoni d‘ermites i la riquesa de l’entorn natural. L’itinerari del Camí coincideix en 3 d’aquestes rutes.
Per més informació: http://www.ager.cat

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.