Des de l'Associació PAS - Amics d'El Camí estem en procés d'activar el Grup de Caminants a diferents comarques del Principat, per a totes aquelles persones que vulguin participar en la organització i dinamització de caminades arreu del país amb el nostre suport.

Encetem aquesta nova etapa a la comarca del Vallès Oriental impulsant una caminada cultural i col·laborativa a Cardedeu, seu de l'entitat, perquè tohom que ho vulgui hi pugui participar aportant el seu granet de sorra: explicant un lloc d'interès, presentant una iniciativa o projecte del poble, o simplement difonent. 

Proposem recórrer una etapa d'El Camí, la ruta de senderisme cultural feta col·laborativament que uneix els països catalans, Corró d'Amunt - Cardedeu, del tram al Vallès Oriental i Maresme, adaptant el seu itinerari a la naturalesa experiencial de la caminada, de manera que qualsevol persona o entitat arrelada al territori pugui promoure la seva activitat cultural, social o comercial, tot incentivant un model de turisme descentralitzat, vivencial i sostenible.

La data prevista per fer la caminada és el 28 de març. Si estàs interessat en participar-hi pots contactar amb nosaltres a elpas@elcami.org o trucar-nos al 93 844 45 53. No et perdis aquesta bonica oportunitat de mostrar tot el que tenim!

 

Oriol Campà  

PAS - Amics del Camí

AdjuntMida
Image icon sant_corneli_cardedeu.jpg189.96 KB

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí