El Camí a Eivissa i Formentera
Dues perles de la Mediterrània

Municipis d’aquest tram

Enllaços i Descàrregues
Senyalització i Avisos
Observacions sobre la senyalització: 

Pendent de senyalitzar, es pot recórrer descarregant-vos la traça GPS i imprimint mapes ampliats des de l'enllaç a Wikiloc.

Informació del Tram
Marca: 
Troncal

Distància total: 
190.00km
Apte per bicicleta: 
Estat del tram: 
Trams practicables amb GPS o sobre mapa (no marcats)
Descripció general del tram: 

Tram que recorre les illes d'Eivissa i de Formentera. El tram està pràcticament definit, pendent de senyalització per part dels vetlladors i vetlladores d'Eivissa i de Formentera.

Els mapes i les traces d'Eivissa GPS són provisionals però funcionals. Si us descarregueu les traces del web, podeu fer tota la volta a Eivissa, descobrint els seus racons, cultura, pobles i paisatges més sorprenents i captivadors.

Tota l'illa d'Eivissa suggerim fer-la en 6 dies, que també es poden partir en 3 + 3 (Vila-Sant Miquel de Balansat, tornant amb autobús cap a l'aeroport si sóu de fora l'Illa, i tornant-hi també en autobús en un segon cap de setmana llarg per completar les 3 etapes restants de Sant Miquel a Vila).

Formentera també es pot recórrer amb certa facilitat amb el mapa (pendents de penjar traça GPS, provisionalment, també teniu l'opció de cercar traces parcials diverses al web de wikiloc).

Guia editada?: 
No
Grau de dificultat: 

Baix-Mig en el seu conjunt. La primera etapa d'Eivissa, de Vila a Santa Eulària, és de grau mig-alt per la seva llargada, i perquè en algun punt cal estar atent per no perdre el camí. Les etapes dels Amunts d'Eivissa poden presentar algun desnivell, però poc significatiu. Cal estar atents a dur prou aigua i evitar la calor forta en cas de caminar a l'estiu, car hi ha poques ombres.

La distància de l'itinerari és de 144 Km a Eivissa i de 45 a Formentera (part troncal).

Pertany al Gran Itinerari: 
Comarques: 
Participa!

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.