El Camí a la Costera, a la Ribera i a l'Horta
De Xàtiva a València

Municipis d’aquest tram

Enllaços i Descàrregues
Senyalització i Avisos
Observacions sobre la senyalització: 

Tot el tram de Xàtiva a València, es troba pràcticable en Gps i mapes, però sols hi ha senyalització a les següents etapes:.

A l'etapa de Rogla i Corbera a la Llosa de Ranes: hi ha senyalitzat la part del terme de la Llosa de Ranes.A l'etapa de la Llosa de Ranes-Castelló de la Ribera: l'estapa està senyalitzada, falta marcar la part urbana de les tres poblacions.

 A l'etapa de Castelló de la Ribera a la Pobla Llarga: l'etapa està senyalitzada fins al poliesportiu de la Pobla Llarga.

A la resta del tram no hi ha senyalització encara.

Avisos: 

A l'etapa de L'Alcúdia a la Llosa de Ranes cal anar en compte en el tros de carretera de l'Alcúdia a Cerdà, ja que té poca voravia i és molt transitada. Tot i això cercarem una alternativa i ho modificarem el més aviat possible.

  Pel que fa a l'etapa de l'Albufera, per poder creuar-la, cal confirmar previament cita amb els barquers.

Informació del Tram
Marca: 
Troncal

Distància total: 
165.00km
Apte per bicicleta: 
Tot el tram és apte per a bicicleta
Estat del tram: 
Trams practicables amb GPS o sobre mapa (no marcats)
Descripció general del tram: 

El tram s'inicia a Xàtiva, capital de la Costera, seguirem fins a Novetlè, Anahir, Aiacor i  Canals, i continuarem  fins l'Alcúdia, Roglà i la Llosa de Ranes. Després passarem a la comarca veïna de la Ribera Alta remuntant pobles com, Castelló de la Ribera o la Pobla Llarga fins arribar a Carcaixent i  finalment Alzira, la seua capital.

Després seguirem cap a l'Alcúdia, i pel riu Magre arribarem a Algemesí on veurem les espectaculars muixerangues.  Passarema la Ribera Baixa i caminarem vora el riu Xúquer per arribar a  Albalat de la Ribera, Polinyà i així finalment arribar a Sueca. Després passarem   per  Cullera, i caminarem voltats de camps d'arròs finsla muntanyeta dels Sants i el Palmar, creuarem l'Albufera fins al port de Catarroja. Després passarem per poblacions de l'Horta sud com Paiporta, Picanya , Torrent, Alaquàs,Xirivella i Mislata,   fins arribar a la ciutat de València on s'acaba el nostre recorregut.

Guia editada?: 
No
Grau de dificultat: 

 El recorregut per la Costera és relativamet pla pla i apte per a bicicleta, exepte de la Llosa de Ranes  al balneari de Santa Anna que hi ha una bona pujada.

Tot el recorregut per la Ribera Alta i la Ribera Baixa  és apte per a bicicleta i de dificultat baixa, tindrem una pujada més pronunciada a la muntanyeta de les Raboses a Cullera, però la resta és molt plana.

Pel que fa al recorregut per l'Horta és totalment pla i apte per fer en bicicleta, de fet moltes de la vies que utilitzarem són els carrils bicis que comuniquen un poble amb un altre.

Rutes temàtiques

Rutes suggerides

Participa!

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.

Agraïments: 

Agraïm en especial la seua col·laboració  a Joan Carles Puig ,Vicent  Tudela  i Isabel Pina de la Llosa de Ranes, a Vicenta Pellicer , a Lluïsa Sebastian i Mar Martí de Castelló de la Ribera, a Maria Casanova de Carcer, i Manel Paez Llorens de Sellent, a Pau, Mercè i el casal Jaume I Arrels de Carcaixent, a  Israel Blasco d'Alzira i a  Rosa Martinez i el Bloc Jaume I de l'Alcúdia, a Gemma,  Bea I Julio  d'Algemesi, a Claudi Parrell de Sueca i a Antoni Torreño de Paiporta.

 Pel que fa a la participació en el recorregut dintre de la ciutat de València volem donar les gràcies a Empar Busó, Israel Blasco, Guillem Perez, David Garcia i Jose Vicedo, Felix i Toni Torreño. A tots i a totes moltes gràcies