Corçà

Coneix!

Comarca: 
habitants: 
1249 (2016)
Superfície: 
15.99 Km²
Altitud: 
43 msnm

El municipi de Corçà està situat al nord-oest del Baix Empordà limitant amb Rupià, Parlavà, Ullastret, La Bisbal, Cruïlles , Monells, Madremanya i La Pera. El terme té una extensió de 16,3 Km2.
Geograficament està dividit en dues zones, una ocupada per pujols petanyents al últims contraforts de les Gaverres nord-orientals amb els espais del Puntuí, Vaca Morta, Terra Negra, Puig Blanc i Puig Rodó i l’altra, més planera travessada pel Rissec que, recollint les aigües del torrent de Santa Cristina, del de Sant Llorenç i de la riera el Rodonell vessa les aigües al Daró a la part sud-oriental, mesntre que la riera Esquerrana quan arriba a Matajudaica pren direcció cap a Fontanilles. Aquests territoris de la plana es coneixen amb els noms de Santa Cristina, Fesch, Cloquelles, Torreguinarda, Belleses , pla Llobató i els Aspres .

Gentilici: corçaencs i corçanenques

Escut: 
Mapa urbà: 

Rutes suggerides

De Girona a La Bisbal d'Empordà (52.00km)

Santa Cristina de Corçà és una ermita d’orígen medieval del municipi de Corçà (Baix Empordà), situada a uns cinc-cents metres als afores del nucli, en direcció sud. És un monument...

Participa

Fes-te Vetllador del Camí

Ajuda a definir i marcar el teu tram d'El Camí.

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

Fes-te Soci/Padri del Camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

Fes-te Amic del Camí

Estigues informat de totes les novetats.