Autors debat

admin
Offline
Vist per últim cop: fa 2 setmanes 3 dies
S'ha unit: 15 mai
1 article / 0 new
admin
Offline
S'ha unit: 15 mai
Normes bàsiques de convivència

Abans que res, volem deixar clar que els fòrums de Pas.cat són un espai de debat que aposta per la llibertat d'expressió. Creiem fermament que tota societat que vulgui ser moderna, avançada i justa l'ha de cuidar i promocionar i aquest és un pilar del qual se sustenta aquest fòrum.

En aquest sentit, i en pro del diàleg, des de l’administració respectem totes les opinions personals exposades en els fòrums encara que moltes no les compartim. Esperem el mateix dels usuaris.

Recordem que el respecte cap a l'altre és fonamental. Demanem que, a part de tolerar les opinions de tercers, també les contesteu amb respecte, sense insultar ni utilitzar exabruptes.

Recordem que Pas.cat no és un lloc on discutir sobre problemes personals entre els usuaris.

Recordeu que si voleu deixar de visualitzar els missatges d'usuaris concrets, podeu anar al seu perfil i clicar al botó Ignorar.

Recordem que les decisions dels moderadors, basades en aquests punts, s'han de respectar, encara que no hi estigueu d'acord. No obriu un fil per queixar-vos de les nostres decisions, teniu eines per contactar amb nosaltres directament.

Recordem que els comentaris són responsabilitat dels respectius usuaris. Els responsables de Pas.cat manifesten la seva pròpia opinió a través dels seus continguts editorials, publicats en les diferents seccions d’Actualitat.

 

Normes obligatòries d'aquests fòrums

  1. Els missatges han de ser en llengua catalana.
    L'explicació és molt simple: els fils s’han d'entendre a tots els territoris dels Països Catalans. Excepcionalment es pot acceptar un fil en una llengua diferent de la catalana si les circumstàncies ho requereixen.
  2. Estan prohibides les imatges explícites de sexe o violència.
    Excepte en fils de la categoria adequada i amb un títol que avisi del contingut. De no ser així, podeu enllaçar les imatges a mitjans externs, però no inserides als missatges del Racó.
  3. Està prohibit el contingut il·legal i expressions constitutives de delicte.
    No es permeten la distribució, intercanvi o difusió de qualsevol tipus de contingut il·legal. Tampoc expressar opinions que puguin constituir un delicte. Tampoc es permetrà que aquest contingut es promocioni mitjançant links a vídeos, perfils, webs, etc.
  4. Està prohibit l’assetjament digital.
    No es permetrà que cap usuari obrir fils amb el propòsit exclusiu de criticar i/o mofar-se  d’altres usuaris.
  5. Estan prohibides les amenaces.
    No es pot defensar l'assassinat de ningú. Qualsevol referència a matar, torturar, apallissar i similars també hi estan prohibides, naturalment. Així com les amenaces a altres usuaris. Independentment de la seva ideologia.
  6. Està prohibida la propaganda reiterativa.
    No es permet la propaganda massiva de cap organització/web/persona/etcètera. Aquest no és el lloc per abocar-hi links, imatges, missatges i pamflets d'una determinada organització de manera reiterada. Si voleu enviar-nos comunicats o fer una campanya de publicitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho valorarem.
  7. S’han de col·locar els fils en l’apartat corresponent.
    Els fils que estiguin a un apartat incorrecte (per exemple un fil d'esports a política en lloc d'esports) o bé es tancaran o bé es canviaran d'apartat.
  8. No es pot abusar de l’enllaç de reportació.
    Recordeu que si voleu ajudar als moderadors, cada fil i cada missatge disposen d'un enllaç per reportar qualsevol comentari. No obstant això, els administradors no sempre acceptaran les vostres peticions. Recordem que els administradors de Pas.cat no tenen l’obligació de respondre tots els missatges que reben.
  9. No estan permesos el segons usuaris.
    No està permès crear un segon usuari sota cap concepte i tampoc durant un bandeig temporal.

L'incompliment de qualsevol d'aquestes normes suposa o pot suposar una o algunes de les següents accions:

  • Tancar el fil corresponent.
  • Eliminar/moderar el missatge corresponent.
  • Bandeig temporal de l'usuari corresponent.
  • En cas d'incomplir reiteradament les normes o d'obrir molts fils semblants o iguals a fils tancats l'usuari podria ser expulsat permanentment.

Aquestes normes també s'apliquen als comentaris de les notícies.