SAPS QUÈ SÓN ELS GRUPS-LLAVOR?

El Camí us convida a participar i conèixer els diferents Grups- Llavor.

Un Grup- Llavor és un grup de persones que inspirades en uns valors similars impulsen projectes transformadors.

Us detallem quins són aquests projectes i en cas que et sentis atret/a per algun, com hi podeu participar.

Grup- Llavor d'Educació, per crear i promoure activitats, tallers, continguts, fomentant valors de vida i convivència des del respecte i el reconeixement i valor propi i col·lectiu. Una educació en valors com el diàleg, el consens, l'autoestima, la vocació i la realització.

Grup- Llavor de Democràcia Plena, per a promoure un procés deliberatiu i un posterior referèndum a tot el país sobre temes com el canvi climàtic, l’habitatge, la igualtat de gènere, l’economia social i el model de democràcia que volem per al necessari nou paradigma social. Vegeu el projecte a nivell pràctic aquí: www.sompobleidecidim.cat.

Grup- Llavor Camí de Plenitud, per a recollir i difondre eines diverses, enfocades en el camí personal i col·lectiu cap a la realització, entesa com l’alliberament del subjecte i dur a terme la vocació tant individual com col·lectiva i universal. Tal vegada les bases de la nova espiritualitat universal que necessitem, un cop han quedat desfasades en llenguatge i formes les velles religions.

Grup- Llavor de Globàlium, per a fer difusió d’aquest sistema de pensament global, creat per Lluís Maria Xirinacs, i l'elaboració de materials pedagògics.

Grup - Llavor per la Xarxa de centres afins, per establir sinèrgies i col·laboracions entre centres i projectes afins.

Si algun grup et crida per participar-hi o sents que hi vols aportar alguna cosa escriu-nos a pas@elcami.org