Temàtica: 
Ubicació: 

El nom del llogaret prové de les cavitats que es troben pels voltants. Algunes d’aquestes són coves artificials prehistòriques i actualment moltes de les coves són utilitzades com a magatzems, cotxeries, galliners i estables.
En aquest llogaret hi trobam una sèrie de cases importants, com les de Can Matet, Can Tiana, Cas Gorrió, Can Soler, Can Rom o Son Vidal. A més, és curiós l’espai que conté el cup i el celler de Son Vidal: a la roca natural, s’obre una balma que és ocupada pel cup de vi, excavat dins la roca i recobert de pedra viva; més endins de la cavitat, s’hi conserva encara una premsa de vi de dues espigues. A la dreta de l’entrada de la cavitat, hi ha un portal de llinda obert en un mur que tanca una balma, a manera prehistòrica.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí