Temàtica: 
Ubicació: 

Batiste Mut

Una persona important per la poble ha estat Batiste Mut, el pare de Maria la Muda. Era un home d’esquerres que sabia escriure i llegir i ensenyava als xiquets del poble per les nits. L’alcalde d'aleshores, encara que era de dretes, el va deixar donar classes. Per la seua condició de roig la seua filla conta que el van tancar a la presó d’Oriola on va estar 22 mesos i va coincidir amb el poeta Miguel Hernández. Hom diu d’ell que escoltava la Radio España Independiente, més coneguda com La Pirenaica, que informava de l’estat del bàndol roig.

 ,

També conten que va conèixer la Pasionària a Madrid. Batiste estava amagat a una trinxera i en guaitar va veure una dona que portava una bandera blanca i anava cantant la internacional sota les bombes, relata la ,llegenda.

 ,

Éxtret d'una reunió social realitzada a Senija. Participants:

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí