Ubicació: 

ACTIVITAT ECONÒMICA

Es caracteritza per la diversificació. Avui en dia ningú no viu només de l’agricultura, i la majoria dels camps estan abandonats. Benassal és un dels pocs municipis de la comarca on podem trobar avellaners, ací és el conreu principal, després d’haver substituït els cereals als anys seixanta. Pel que fa a la ramaderia, trobemexplotacions de ramat porcí i oví. Empreses relacionades amb aquests sectors són la Cooperativa Agrícola Benasalense, la fàbricade formatges, les indústries càrnies i l’escorxador de conills. Altres empreses que hi trobem són: la planta embotelladora d’aigua, els tallers elèctrics i de fontaneria, les quadrilles d’obrers i el nou

sector d’energia solar. El turisme s’ha desenvolupat al voltant de l’aigua mineromedicinal recomanada per a les malalties renals. Elbalneari disposa d’una infraestructura adequada per a acollir unbon nombre de visitants, però un dels problemes principals ésl’estacionalitat. En els últims anys a més s’han obert algunes cases de turisme rural.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí