Ubicació: 

El Grup de Defensa de Ter (GDT) va néixer fa més de 20 anys com a Entitat Ecologista i Naturalista, sense ànim de lucre, sensibilitzada pels problemes de contaminació i sobreexplotació del riu Ter i la seva conca, a causa fonamentalment de l'acció humana. Actualment el nombre de socis és de gairebé 700. Els objectius globals del GDT són, d'acord amb els seus estatus:
Conscienciar / sensibilitzar a la població sobre temàtiques mediambientals I Planificar / executar accions relacionades amb la millora, coneixement i respecte pel medi ambient.
Aquests objectius originals han anat variant i localitzant en problemes o temàtiques més o menys concretes, i sostinguda gràcies al voluntariat exercit pels seus membres.
La praxi diària i la pròpia dinàmica generada pel grup han comportat una definició cada vegada més gran dels objectius de l´entitat i alhora han fet possible la diversificació dels seus àmbits d'actuació i la reformulació de les seves estratègies.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí