Ubicació: 

A Binissalem el cultiu de la vinya i l'elaboració de vi tenen molt pes, produint-se un gran desenvolupament econòmic. En l'any 1891, van sortir de Mallorca gairebé 50 milions de litres, principalment amb direcció a França i la Península.
La filoxera, que arribà a l' illa en 1891, deixà fulminades les vinyes mallorquines desapareixent la principal font de riquesa de l' illa. La crisi vinícola va ser una de les causes que més va incidir en l'emigració (1891-1895), especialment en els municipis on el cultiu era majoritari.

Font:http://www.binissalemdo.com/historia

La seva activitat, actualment es pràcticament de tipus industrial i es basa en el calçat i en la indústria del vi. Són conegudes i apreciades les feines artesanes de fusta d'olivera que es distribueixen per tot Mallorca, així com els objectes manufacturats de pell. Malgrat tot això també existeix una activitat agrícola important, sobretot en el camp de la vinya.

Font: http://www.desguellallucapeu.es/bloque3-cat.php?Cod_categoria=5

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí