... sobretot als trams del Principat i del País Valencià. A les Illes fa temps que l'activitat està aturada, principalment degut als atacs polítics i judicials que des de fa prop de cinc anys El Camí rep a Mallorca arran d'una denúncia demostradament falsa d'un ex-càrrec del Partit Popular, però que va ser acceptada per la fiscalia. Tot i haver-se tancat la instrucció ja fa prop de dos anys, incomprensiblement encara no hi ha data de judici, cosa que diu molt poc a favor d'aquest sistema judicial.

Aquests atacs de caire clarament ideològic han paralitzat El Camí a les Illes, i les institucions que s'havien implicat en el projecte no han fet cap pas per continuar apostant per una ruta que compta amb el suport del Parlament Balear i que enforteix els vincles senderistes, culturals i turístics entre les terres de parla catalana. D'aquesta manera, es permet que una denúncia infundada aturi i amenaci tot un projecte creat col·laborativament per centenars de persones, entitats i ajuntaments de les Illes.

És doncs només a les mans dels amics i amigues d'El Camí col·laborar, gaudir i donar vida al Camí, organitzant caminades tot activant el Grup de Caminants a les vostres respectives illes o marcant els vostres trams, que ja es troben definits i georeferenciats.
Si hi esteu interessats, només cal que us poseu en contacte amb l'associació Pas i us donarem tot el suport que necessiteu: elpas@elcami.org.

Endavant i que els mals vents no aturin El Camí!

Associació Pas-Amics d'El Camí

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí