Per poder seguir les rutes d'El Camí amb geolocalitzador tens dues opcions: l'App pròpia d'El Camí (en trobaràs més informació al Web) o l'aplicació per a mòbils de Wikiloc, l'empresa catalana líder del seu sector que compta amb més d'un milió de descàrregues, on trobaràs també les noves rutes d'El Camí amb tota la informació, la traça georeferenciada sobre mapa, una descripció completa amb els punts d'interès i fotografies.

 

Només cal que et descarreguis aquesta App i cliquis sobre "Rutes promocionades"per trobar-nos i escollir la traça que vulguis.

 

 

Des d'El Camí et volem facilitar les millors eines per descobrir el territori i el seu patrimoni d'una manera fàcil, còmode i amena. 

 

 

AdjuntMida
Image icon wikiloc_el_cami.png241.63 KB

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí