Els quatre pilars d'el Camí.

 El Camí el bastim entre moltes persones i entitats però bàsicament són quatre pilars els que aguanten el Camí i el fan crèixer, vine a formar part de la pinya, en un o més dels pilars d'el Camí.

Els i les Caminants.

Fer el Camí fa del nostre projecte una realitat, per això és la base i el fruit de tot el treball, pots gaudir-lo sol , agafant el mòbil, les guies i  seguint les marques o bé participar-hi en les multiples caminades que organitzem des del Grup de Caminants amb l'objectiu de dinamitzar el Camí, segellant l'etapa al carnet del tram, i pots  dir amb satisfacció i orgull que estàs fent el Camí, explicant a tothom qui som i que fem.

 

Organitzadors de caminades.

 Dintre del Grup de Caminants les persones o entitats que feu propostes de caminades,  amb la vostra dedicació i treball faciliteu que moltes persones puguem anar fent etapes, i així  coneixem gent d'altres comarques i gaudim de nous paisatges explicats per la gent de la terra, endavant a les propostes de les caminades.

 Vetlladors i vetlladores  d'el Camí.

Vosaltres definiu els itineraris, marqueu els camins, netegeu les sendes, parleu amb els ajuntaments, organitzeu presentacions d'el Camí, el difoneu per les xarxes. Gràcies a vosaltres els i les caminants poden seguir les marques d'el Camí.

 Socis i socies, administracions i entitats patrocinadores.

Gràcies a vosaltres podem mantenir l'estructura del PAS i seguir treballant pel Camí, mantenir la web, seguir fent més trams brancals , i fer les tasques administratives, i fer crèixer el Camí , coordinar les caminades i augmentar la xarxa de punts de valor i de traces i moltes coses més. Ara feu més falta que mai.

Un agraïment a qui feu pinya  en algun dels quatre pilars perquè el Camí avance!

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí