Podeu segellar les etapes del vostre Camí als nous canets específics de cada tram que trobareu a cada pàgina de tram de la web. Us el podeu descarregar facilment.  També podeu obtenir els carnets si us apunteu a les caminades organitzades pel grup de Caminants, on els repartim i segellem en concloure l'etapa. 

Si feu el camí pel vostre compte podeu segellar l'etapa en arribar al poble on acaba aquesta, podeu passar-vos per l'ajuntament, l'associació cultural del poble o bé al mateix establiment on dineu o dormiu (probablement en tenen). Al llarg dels anys, podeu anar col·leccionant tots els segells de totes les etapes que aneu fent. És un record molt bonic.

En completar un "Gran itinerari" o tot el Camí complet, us farem obsequi d'una reproducció del dibuix d'El Camí d'Antoni Tàpies com a diploma de record dels trams que haureu caminat.

El carnet està format per un desplegable on al marge trobareu el nom del tram que esteu fent, (cada tram pot ser troncal o brancal, i cada carnet és específic del tram) i està format per diferents caselles on hi ha les etapes, que és el que fem en un matí o un dia. També hi trobareu algunes indicacions del projecte i com fer el Camí, així com per posar les vostres dades personals.

Salut i bon Camí

 

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí