VOLS PARTICIPAR ALS GRUPS TEMÀTICS?

PAS- Amics d'El Camí us convida a participar i conèixer els diferents Grups Temàtics.

Un Grup Temàtic és un grup de persones que inspirades en uns valors similars impulsen projectes transformadors. Us expliquem quins són alguns d'aquests projectes i en cas que et sentis atret/a per algun, com hi pots participar.

Grup temàtic d'educació, per crear i promoure activitats, tallers, continguts, fomentant valors de vida i convivència des del respecte i el reconeixement, el valor propi i col·lectiu, com per exemple l'activitat de marcatge d'un tros d'El Camí, tallers, colònies.. Una educació en valors; el diàleg, el consens, l'autoestima, la vocació i la realització. 

Grup temàtic de democràcia participativa, per a promoure un procés deliberatiu i un posterior referèndum a tot el país sobre temes com el canvi climàtic, l’habitatge, la igualtat de gènere, l’economia social i el model de democràcia que volem per al necessari nou paradigma social. Vegeu el projecte a nivell pràctic aquí: www.sompobleidecidim.cat.

Grup de caminants, per a crear grups de caminants autoorganitzats, col·laborant amb el projecte El Camí i descobrint el territori, fidels al lema d’El Camí “conèixer la terra per estimar-la. Més informació.