Vine a senyalitzar el Camí a l'Alt Maestrat i els Ports!

Encetat el procés de senyalització del Camí al País Valencià, aquets agost et proposem que t'apuntes a les caminades de senyalització a les comarques de l'Alt Maestrat i els Ports:

 

El dijous 19 d'agost: Senyalitzarem l'etapa de Cinctorres a Forcall:

- L'eixida serà a les 8.00 des de la plaça Vella de Cinctorres.

El dilluns 23 d'agost: Senyalitzarem part de l'etapa de Catí a Ares, concretament des del Roure de les Berrugues fins a Ares:

- L'eixida serà a les 8.30 des de la plaça d'Ares. Hi haurà l'actuació de Pep Martí amb cants de batre i "albaes" a les 10.30 al mateix roure. Seguidament es realitzarà la caminada de senyalització, i a les 14 es farà un dinar de germanor. Per a finalitzar, a les 19 tornarà a actuar Pep Martí amb cants d'estil i de batre a la plaça d'Ares.

 

Les caminades de senyalització tenen l'objectiu de fer practicable un recorregut per l'Alt Maestrat i Els Ports amb la finalitat que la gent conega la cultura, el paisatge i l'esperit dels nostres pobles, d'una forma sostenible i sana.

Les caminades són obertes. Sols cal portar calçat còmode, aigua, l'entrepà i il·lusió per deixar l'empremta del Camí. Les rutes són aptes per a tots els públics i cadascuna tindrà una duració aproximada de 5 hores.

 

Més informació: pasmaestrat@elcami.org i al telèfon 664 295 756.

Data activitat: 
Dijous, 19 agost, 2010 a Dilluns, 23 agost, 2010