Taller de natura i cos femení WomanKi (7-9 febrer)

Adreçat a dones en qualsevol moment vital

Viu un recés especial a l'idíl·lic entorn prepirinenc del mas rural El Negre, al Ripollès, adreçat a dones en qualsevol moment vital: dones amb la menopausa, dones que desitgen quedar-se embarassades, mares amb les seves criatures, dones que no són mares i posen la mirada al seu cos de dona, professores de ioga o d’altres tècniques amb ganes d’aprendre la tècnica de WomanKi, dones que volen fer “les seves colònies”, mares que s’ho passen molt bé amb les amigues, dones que simplement els ve de gust gaudir del recés i la natura…

Totes les participants compartiran la seva experiència, cosa molt important per a la dona d’avui dia: poder escoltar des del respecte del cercle les experiències d’altres dones.

Durant els recessos treballem en profunditat l’úter, els pits i la respiració. Acompanyarem aquest treball amb meditacions, exercicis de visualització, relaxacions, series per a cada moment del cicle i per a cada estació de l’any, treball del periné, etc. També reflexionarem sobre cada etapa vital i cíclica, i sobre les energies i potencialitats que les envolten.

……………………………………………….

“Fent balanç de tots els recessos viscuts, puc dir que estic molt agraïda a la vida per donar-me l’oportunitat de compartir amb dones i d’aprendre tant i tant de cadascuna de vosaltres.” 

Anna Santos

 

Consulta més informació i inscripcions

Data activitat: 
Divendres, 7 febrer, 2020 a Diumenge, 9 febrer, 2020