RETIR DE MEDITACIÓ I NATURA

consciència i camins interiors
1-2-3 de juny 2018

El camí a la realització personal i col·lectiva  (vocació, empoderament, subjecte lliure, mística, lliurament, plenitud…)

A través d’estones de meditació, ioga, passejades en silenci per la natura prepirinenca del Ripollès, la riera, jocs simbòlics i introduccions als continguts transcendents dels mites de la comarca i del Camí de Vidabona, ens endinsarem en el fascinant camí interior de la realització personal i col·lectiva.

Xirinacs va sintetitzar en quatre etapes aquest ancestral camí individual, col·lectiu i universal dins del seu Model Global de la Realitat (Globàlium), integrant la saviesa de les diferents tradicions i filosofies:

  1. La presa de consciència dels propis aferraments; tallar els fils per esdevenir subjectes lliures i empoderats. Iniciacions. (Ascètica).
  2. La fusió o dissolució de l’ego amb la consciència universal des d’aquesta llibertat del subjecte (mística).
  3. Descoberta, reafirmació o revisió dels respectius camins vitals, dons i vocacions per a la realització personal i col·lectiva.
    Què és allò que més ens crida, que ens fa sentir plens?
  4. Dur a terme aquesta vocació és el que, segons les diferents tradicions i saviesa popular, permet la realització com a persones (l’acció en el món). Com seria una societat i un món on cada persona i nació duen a terme llur vocació i compromís?

Horaris:
Divendres a les 18h, introducció i meditació.
Dissabte de 10 a 13’30 h, i de 16 a 19’30 h. Filosofia i pràctica. Passejada i meditació.
Diumenge de 10 a 14 h. Espai de compartir, passejada.

També teniu l’opció de començar el dissabte a les 10 h directament, si bé és aconsellable entrar en el retir des de divendres.

Condueixen Lluís Planas i Ariadna Pujol.
L’activitat s’imparteix en llengua catalana.

Aportació: 35 €  (cal sumar-hi l’estada a l’alberg; consulteu les diferents opcions i tarifes)

Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat

Data activitat: 
Divendres, 1 juny, 2018 a Diumenge, 3 juny, 2018